Tuesday, August 10, 2010

Miakididdles Giveaway -my 1st contest


salam sume...rini joyah rase mcm nk join contest...1st time join spanjang berblog selama 8 bulan nih..eceh...macam le dah lame kn..baiklah...mase untok joyah nunjukkan bakat..bakat ape ntah..

berkenaan ngan contest tersebot,
Syarat-syaratnya...

1.Wajib follow blog MIAKIDiDDLES dan MIAKIDiDDLES CONWAY dan add la kami dalam bloglist anda
-okeh..dah..dah..

2.Letak badge
"Miakididdles Giveaway" ke dalam entry dan side blog anda.
-okeh2...sudah jugak

3.Buat 1 entry bertajuk
"Miakididdles Giveaway" dan bagilah pendapat anda bagaimana kami boleh meng"improve"kan lagi blog kami. Pastu sila tinggalkan link dan id follower di bahagian komen di MIAKIDiDDLES CONWAY
-ni la entry nyer..
-nk improve??joyah baru lg lam berblog ni, komen xbrape leh pakai..hee...
-tapi sejujurnye : blog da ok...background x nyakitkan mate..sweet jek..header pon den suko...rase macam nk copy jek..hee....

4.Tagkan kepada 2 teman anda paling mesra... so that kita sama-sama kongsikan
"Miakididdles Giveaway" ni
-baiklah kalo begitu...mrsecam ngan cinta, sile sahut cabaran ini..nanti leh dpat tucen oren..

5."Miakididdles Giveaway" bermula 14.7.2010 hingga 14.8.2010
-ye...arini dah 10hb...ade lg 4 ari..

6.Pemenang yang bertuah akan dipilih oleh my lovely doter, Damia
-hoh...same la pulok name anak kite...umo pon sebaye...ayat nak bodek..hee..

7.Antara hadiah yang ada adalah Tuceng Oren hasil tangan cik Nurul from Tecik Craft, so sila follow mereka skali yer. Hadiah-hadiah yang lain akan diupload kemudian.

-Tucen oren itu...i like...seko ke 10 eko dapat??hee...iye..saye da jadi follower beliau..

siap entry...arap2...miss alan sudi memenangkan joyah <--ayat apekah ini??

6 comments:

  1. sz | m.s.s : ghajinnyer die komen...mekaseh...hee..

    ReplyDelete
  2. ok checked. lulus dgn cemerlang. good luck yer & thanks join GA kami...

    ReplyDelete
  3. Momma Mia : thanks mama..kalo xmnang joyah nk sveniour..hehhee...xmalu...

    ReplyDelete

anything 4 me?