Friday, August 13, 2010

Doa Harian Ramadhan

Alhamdulillah...dah 3 ramadhan dah arini ek...
tp tu la, rugi sket..huu...ritu adi (member joyah si asykar pencen) ade bg email doa harian ramadhan dari hari ptame smpi ari ke 30..joyah baru je bukak email tersebot..hee...burok tol prangai...asal tajuk email bebaik jek, mesti bukak lambat2...hee...soriee...sori kat diri sniri..huu...kan dah rugi 2 hari..so aku nk share pe yg ko email kt aku buleh kan adi??bulehkan je la ek..yang baik kite kongsi2kan...yang burok simpan sorang2 jek...

baheklah...

1. Doa Ramadhan hari 01 - hari ke10 (klik sini)
2. Doa Ramadhan hari 11 - hari ke20 (jap tengah taip)
3. Doa Ramadhan hari 21 - hari ke30 (okeh..siap)

12 comments:

  1. sama2 la kita berdoa.
    yg no. 2 n 3 tu agak2 bile siap? hee..

    ReplyDelete
  2. kih..kih...tggu ramadhan ke-10 kot..hee...

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Selamat mengimarahkan Ramadhan

    ReplyDelete
  4. ckLah@xiiinam : iye...same2 la kite..

    ReplyDelete
  5. ko terrer menaip tak??
    ke... guna 2 jari macam aku??
    :)

    ReplyDelete
  6. hurmmm betul ke ko type ? ke ko copy and paste ?

    ReplyDelete
  7. DrSinga : joyah advamce sket, gune 4 jari..hee...

    ReplyDelete
  8. touya : erm..erm...aaa....erm...

    ReplyDelete
  9. tq, tq - saya tahu bab doa utk bukak posa jer, ahaks

    ReplyDelete
  10. Mak Su : kih..kih..kalo xtau doa bkak pose,fengsan la..

    ReplyDelete

anything 4 me?