Saturday, March 3, 2012

Giveaway joyahsport

***STICKY POST JAP, SAMPAI 3 MARCH JE***
*SCROLL DOWN FOR LATEST ENTRY**

Pejam celik pejam celik, it has been 2 years since joyah start blogging..dan insyaAllah end of this march joyah akan balik malaysia - for good..oleh yang demikian, joyah rase tibe la masanya untok joyah menganjurkan my 1st giveaway khas untok pengunjung blog joyah:



Tarikh bukak GA:
3 February 2012

Tarikh tutup GA:
3 March 2012


Syarat-syarat penyertaan (senang jek)

1. Dalam latest entry anda, sila teka ape yg joyah nk adiahkan...clue : gambor kat bawah tu..
    contoh:
          hari ni kami nak g bercuti ke bla..bla..bla... oh lupe lak..joyah sport ade giveaway from dubai..
          jawapan : adiahnye adalah seekor unta <---contoh..smbg balik pasal cuti td..pastu..bla..bla..bla..




2. link-kan jawapan tersebot ke entry ni..hee..

senang kan?kan?kan??
kalo rajin tag sorang kawan..kalo xrajin pon takpe..
pastu tinggalkan details berikut dalam comment box di bawah:
     -email address <-- in case menang, senang nk contact
     -link entry anda (yang ada cerita pasal giveaway joyah ni)

hadiah akan dibawak balik secara khas dari dubai untok anda..

pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yg betoi..kalo ramai bg jawapan yg betoi, cabutan secara rawak akan dibuat..


**update: jawapan salah pon xpe, saje suke2..nanti pemenang joyah pilih ikot cabutan bertuah..

sekian untok kali ni..all the best everyone!!


13 comments:

  1. wahh pn joyah nak bg hadiah free eh.. best nih.
    hmm kena perah otak la camgini nak fikir clue hadiah tu ape..huhu hehe

    ReplyDelete
  2. klu aku nk saje2 unta ni bleh kan kan kan??? heeeeeeeeeeeeeee (smbil wat moke comel)...hiksss

    ReplyDelete
  3. liza:
    aha..nnti joyah tuko syarat tu..jawapan salah pon xpe, saje suka2..

    ReplyDelete
  4. mrs.ecam:
    tabley..tabley..mu dpt tali unta tu je bleh ar..ngeee...
    *mu wajib teka..saje nk tau ketererran kome2 di sane..hee...suh ghan ngan mayam teka gak tau..

    ReplyDelete
  5. wehhhh aku pun nk gak....hehehehehe

    ReplyDelete
  6. ku dah join......hahahahahahah

    http://luvly-izza.blogspot.com/2012/02/changing-blogskins.html
    ehh nk email add aku gak ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui..kui..xpe la izza, kalo mu mng nnti jumpe kat perak jek..

      Delete
  7. Salam perkenalan,
    Lia dah join..
    http://hasleemazlina.blogspot.com/2012/02/ga-joyahsport.html

    hasleemazlina@gmail.com

    ReplyDelete
  8. cik puan joyah..bab kontes montes ni mmg le taman tak gemo..
    kome bagi je le unte2 tu kat teman..bior teman terenak kat mesia ni yee...

    rindu beno teman kat kome...
    mari la join masok balik kompeni ni...takde budak dah kat PDMS tuh...

    tetibe topik tak de kena mengena gn entry ni kan..hehhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha..xde org dh ke?adui..br nk join blk bln 6 ni, xjd la..kang kena kerahan tenaga..
      joyah pon rindu ngan CiKPuaNLawA..lame xgadoh..hohoho...

      unte yek..nnti kalo unte tu sudi, joyah bg..=)

      Delete
  9. wow! adakah burj al arab hadiahnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohoho...jawapan akan dipertimbangkan..kwang..kwang,,,

      Delete

anything 4 me?